3D ölçüm ve boyut analizi

  • IZMOD, deneyimli kadrosu ile müşterilerine 3D ölçüm ve Boyutsal analiz, Kalite Kontrol ve ters mühendislik hizmetleri sunmaktadır.

    Müfettişlerimiz, boyutsal okumaları ve nokta bulutlarını ilk muayenede gerçek zamanlı olarak doğrulamak için Catıa, 3D Metroloji yazılımı Geomagic Control x dahil olmak üzere çeşitli yazılımları kullanmaktadır. Ayrıca hızlı bir karşılaştırma sağlayan, yüksek kaliteli özellik tabanlı CAD modellerine 3D tarama verilerini dönüştürmek için Geomagic tasarım X. ISIR veya özel denetim raporları gibi denetim raporları, parçanın gerekli toleranslara göre üretildiğini belgeleyen olarak üretilebilir.

    Mekanik parçaların ters Mühendisliği, lazer tarayıcı, Romer Absolute Arm 7350 kullanarak nokta bulutunda üç boyutlu konum verilerini elde etmeyi içerir ve parçanın yüzey noktaları açısından geometrisini temsil eden parametrik yüzey yamaları oluşturmanın ilk adımıdır. Processced polymesh modelleri CAM işlemi için daha fazla analiz ve muayene için CAD yazılımına ihraç edilmektedir.

    --> Boyut Analizi
    --> Point cloud-to-CAD modeli karşılaştırma
    --> Sert prob ve 3D tarayıcı kullanarak temas ve temassız Ölçümler
    --> 3D taranmış Tersine Mühendislik
    --> İmalat Denetimleri
    --> Ürün kalitesinin doğrulanması
    --> Bilgisayar tarafından oluşturulan denetim raporları

Referanslarımız


Başa Dön